Bågar

bagarmode-Skaga4Att hitta de rätta glasögonen är inte så svårt som du kanske tror. Efter en titt i spegeln, lite mod och några goda råd från oss har du snart ett par glasögon som passar dig och din personlighet.

Vi har alltid ett brett utbud med de flesta av de stora modemärkena. Du ska alltid hitta det du behöver hos oss. Börja med att boka en synundersökning så hjälper vi dig att få de perfekta glasögonen utprovade.

Glas

Det är inte bara valet av bågen som är viktigt för att glasögonen ska kännas bekväma.Lika viktigt är att glasen har rätt styrka och är så tunna och lätta som det bara går. Idag behöver starka glas inte vara tjocka. Nya material och slipningar gör det möjligt att tillverka glas som är både högbrytande och extremt tunna. Perfekt för dig som sätter värde på utseende och komfort men inte vill kompromissa med funktionen.

HOYA

Vi köper våra glas från Hoya, en marknadsledande leverantör av korrektionsglas. Fördelen att Hoya ligger i Malmö gör att vi kan få leverans snabbt. Ibland samma dag vi beställer dem.

 

Märken vi för är bl.a.

 • Undrar du något?

  Namn

  E-post

  Telefon

  Meddelande

 • Beställ linser

  Registrerad kund hos Optiker Thell.
  Giltig ordination gjord av oss (gjord för max 12 månader sedan). Du kan inte ändra på ordinationen, linserna levereras exakt enligt senaste ordinationen.
  Om du har någon form av problem med dina linser eller ögon, skall du kontakta oss innan du beställer.

  Namn

  Personnummer

  Antal förpackningar

  Telefon

  E-post

  Meddelande

   

  Hämta i
   Limhamn Lomma

   

 • Kontaktlinser Nattlinser Resurs Bank Synologen