Nästan alla människor kan bära linser!

Linser ger dig en fantastisk frihet. I synnerhet om du lever att aktivt liv eller har svårt att bära glasögon.

kontaktlinser-insertinglens000

– En kontaktlins måste vara exakt tillpassad av en leg. optiker för att fungera optimalt. Det är viktigt att användaren har kunskap om hur linserna ska skötas, både hur de sätts på ögat och hur de bör förvaras när de inte används samt vilken bärtid linserna är tänkta att ha för att ögonen ska må bra

Nybörjarpaket 690 kr

Nu har vi gjort det enklare och mer förmånligt än någonsin att skaffa dina första kontaktlinser. Ett nybörjarpaket är ett linspaket där allting ingår: en fullständig synundersökning, provlinser till bästa möjliga modell provats ut, uppföljningskontroller efter kundens behov. Efter det finns en möjlighet att köpa linser för 6 eller 12 månader inklusive kontroll efter 6 månader, om så behövs. Priset för detta är 690 kr.

Synförändring över tid

Synen förändras över tid, vilket innebär att styrkan på linsen kan behöva ändras. Nya typer av linser som kan ge bättre synkomfort och mindre påverkan på ögat utvecklas hela tiden. En utprovning för att uppgradera och säkerställa att man bär rätt linstyp med rätt styrka och rätt passform kan bara göras av en leg. optiker.

Produkt Air OptixDet är med andra ord viktigt att regelbundet kontrollera sina ögon när man använder kontaktlinser.

– Om man låter sin optiker göra en årskontroll minimeras risken för infektioner och andra komplikationer som kan uppstå vid felaktig användning av kontaktlinser. Chansen är stor att våra kontaktlinsoptiker upptäcker förändringar i ögonen som skulle kunna leda till större problem.

 • Undrar du något?

  Namn

  E-post

  Telefon

  Meddelande

 • Beställ linser

  Registrerad kund hos Optiker Thell.
  Giltig ordination gjord av oss (gjord för max 12 månader sedan). Du kan inte ändra på ordinationen, linserna levereras exakt enligt senaste ordinationen.
  Om du har någon form av problem med dina linser eller ögon, skall du kontakta oss innan du beställer.

  Namn

  Personnummer

  Antal förpackningar

  Telefon

  E-post

  Meddelande

   

  Hämta i
   Limhamn Lomma

   

 • Kontaktlinser Nattlinser Resurs Bank Synologen